De Haagse Tandarts – een ijzersterk team!

Onze praktijk is overzichtelijk met een ijzersterk team van tandartsen, mondhygiënistes,
preventieassistentes, tandartsassistentes, een endodontoloog en een baliemedewerkster.

Maaike Schutjes – Tandarts

Inmiddels heb ik meer dan negentien jaar praktijkervaring als tandarts. Al tijdens mijn studie wilde ik het mensen gemakkelijker maken om naar de tandarts te gaan. 

Daarom ging ik na mijn doctoraal door met de accreditatie Tandarts Angstbegeleiding bij Stichting Bijzondere Tandheelkunde (onderdeel van universitair opleidingscentrum ACTA in Amsterdam).

Sindsdien heb ik veel ervaring opgedaan met de behandeling van (extreem) angstige patiënten. Ik vind het heel fijn om mensen te helpen bij het overwinnen van hun angst.

Inge Holtkamp – Tandarts

Inge Holtkamp – Tandarts

Inge is een vertrouwd gezicht bij de Haagse Tandarts. Direct na haar afstuderen ging ze bij de Haagse Tandarts werken als tandarts. Tijdens haar studie heeft ze zich verdiept in het behandelen van angstige patiënten: zowel volwassenen als kinderen. Inmiddels jaren verder heeft Inge veel patiënten van hun angst afgeholpen, waaronder veel kinderen. Ze heeft veel affiniteit (en plezier) met kinderen die naar de tandarts gaan. Vandaar dat woensdag een van haar favoriete dagen is op de praktijk.  

Iris van der Zwan – Tandarts

In 2019 was Iris voor het eerst actief bij de Haagse Tandarts. Inmiddels is ze een vertrouwd gezicht op de praktijk. Iris behaalde haar diploma in Amsterdam bij ACTA waarbij ze veel aandacht had voor kindertandheelkunde en patiënten met angst voor de tandarts. Naast het behandelen van patienten bij de Haagse Tandarts, doceert Iris aan de tandheelkundige opleiding bij ACTA.

Madelon van Oosterzee – Tandarts
Over de Haagse Tandarts

Puck Crombag – Tandarts

Puck studeerde in 2012 af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Al tijdens en ook na haar afstuderen heeft zij ervaring opgedaan bij mondzorgpraktijken met een specialisatie voor angstige patienten. Ze verhuisde vervolgens naar Suriname om naast haar werk in een algemene praktijk ook in het binnenland van Suriname primaire tandheelkundige zorg te bieden. Sinds zo’n vijf jaar is ze weer in Nederland werkzaam en versterkt ze ondermeer de praktijk van De Haagse Tandarts. Naast algemene tandheelkunde ligt haar affiniteit bij het behandelen van angstige patienten, uitvoeren van kleine chirugie en restauratieve tandheelkunde. Bovenal is haar drijfveer het bieden van goede tandheelkundige zorg.

Meta – Tandartsassistente

Na jaren in de verpleging is tandheelkunde 10 jaar geleden de grote passie van Meta geworden. Het is voor haar weer elke dag topsport om uit te vinden, wat er voor nodig is of wat iemand nodig heeft om een behandeling succesvol te laten verlopen. “Dat mensen vertrouwen krijgen in wat er gebeurt en controle hebben over de gehele behandeling. En het lukt altijd, links om of rechts om, in meerdere zittingen of ineens. En dan de opluchting nadien te zien vind ik geweldig.”

Meta van der Geest – Tandartsassistente
Meta van der Geest – Tandartsassistente

Viola – Mondhygiëniste

Viola werkt al heel wat jaren in de mondzorg en helpt patienten met paro-problemen en tandvleesontstekingen. Zij is specialist in tandvlees gezond krijgen en gezond houden.

Louise – Preventie-assistente

Louise werkt al jarenlang in de Haagse mondzorg. Naast het assisteren van de tandarts, richt ze zich op preventie: helpt bij het gezond houden van uw tandvlees, reinigt het gebit en geeft voorlichting om uw gebit actief te versterken.

Meta van der Geest – Tandartsassistente
Wij willen dat u zo veel mogelijk op uw gemak bent bij ons. Daarom hebben we aan u gedacht bij de inrichting van onze praktijk. Onder andere zijn er bij ons ontspannende attributen beschikbaar.

 Kaylissa – Paro preventie-assistente

Kaylissa werkt als Paro preventie-assistente en is gericht op paro-preventie. Daarnaast rond ze binnenkort haar studie Mondzorgkundige aan ACTA af als Mondhygieniste.

Esther – Tandartsassistente

Sinds 2004 werkt Esther in tandheelkunde als assistente, vanaf 2014 bij de Haagse Tandarts. De begeleiding van zowel patiënten zonder als patiënten met angst voor de tandarts geeft haar een voldaan gevoel.

Esther Koch - Tandartsassistente
Wij willen dat u zo veel mogelijk op uw gemak bent bij ons. Daarom hebben we aan u gedacht bij de inrichting van onze praktijk. Onder andere zijn er bij ons ontspannende attributen beschikbaar.

 Jayna – Tandarts en preventie-assistente

Jayna werkt samen met de tandartsen om de zorg en behandelingen voor patienten zo goed en comfortabel mogelijk te laten verlopen. Ook geeft ze poetsinstructie aan kinderen, polijst ze kindjes en doet aan preventie.

Liselotte – Paro-preventie assistente

Liselotte is Paro-preventie assistente en volledig gericht op preventie en het gezond krijgen en houden van uw gebit en tandvlees. Met hart voor goede zorg, voert Liselotte zeer professioneel behandelingen uit op het gebied van preventie en gebitsreiniging, zoals een zeer grondige en diepe verwijdering van tandsteen, sealen, afdrukken maken, noodkronen maken en plaatsen.

Over de Haagse Tandarts
Meta van der Geest – Tandartsassistente

Kirsten – Balie en receptie

Kirsten is al meer dan vier jaar in de zorg werkzaam. Na kraamzorg nu in de tandheelkunde. Aan de balie staat Kirsten patienten bij met raad en daad bij vragen en ook met het inplannen van afspraken voor diverse behandelingen. 

Dana – Tandheelkundige

Dana is afgestudeerd tandarts in de Oekraine en werkt inmiddels zes jaar in de tandheelkunde. Ze heeft oog voor detail, is zeer precies in het verlenen van zorg en zet de patient met verve op nummer 1. Ze heeft veel ervaring in de restauratieve fase en bij het plaatsen van implantaten, helpt bij pijnklachten, Invisalign en preventie. 

Esther Koch - Tandartsassistente
Madelon van Oosterzee – Tandarts

Monique – Baliemedewerkster

Monique werkt sinds 2016 in de tandheelkunde als baliemedewerkster. Ze is professioneel puzzelaar: ze vindt het een sport om een zo goed mogelijke afsprakenreeks te plannen. Daarnaast staat ze patienten bij met raad en daad. U zult haar treffen bij binnenkomst en ook voor het maken van een afspraak kunt u bij haar terecht.

Is flossen nou goed of juist niet?

 In deze video legt onze tandarts Maaike Schutjes wat je het beste kunt doen om je gebit schoon te houden. (Tip: gebruik ragertjes!)