De Haagse Tandarts – een ijzersterk team!

Onze praktijk is overzichtelijk met een ijzersterk team van tandartsen, mondhygiënistes,
preventieassistentes, tandartsassistentes, een endodontoloog en een baliemedewerkster.

Maaike Schutjes – Tandarts

Inmiddels heb ik meer dan zeventien jaar praktijkervaring als tandarts. Al tijdens mijn studie wilde ik het mensen gemakkelijker maken om naar de tandarts te gaan. 

Daarom ging ik na mijn doctoraal door met de accreditatie Tandarts Angstbegeleiding bij Stichting Bijzondere Tandheelkunde (onderdeel van universitair opleidingscentrum ACTA in Amsterdam).

Sindsdien heb ik veel ervaring opgedaan met de behandeling van (extreem) angstige patiënten. Ik vind het heel fijn om mensen te helpen bij het overwinnen van hun angst.

Inge Holtkamp – Tandarts

Inge Holtkamp – Tandarts

Inge is een vertrouwd gezicht bij de Haagse Tandarts. Direct na haar afstuderen ging ze bij de Haagse Tandarts werken als tandarts. Tijdens haar studie heeft ze zich verdiept in het behandelen van angstige patiënten: zowel volwassenen als kinderen. Inmiddels jaren verder heeft Inge veel patiënten van hun angst afgeholpen en waaronder veel kinderen. Ze heeft veel affiniteit (en plezier) met kinderen die naar de tandarts gaan. Vandaar dat woensdag een van haar favoriete dagen is op de praktijk.  

Iris van der Zwan – Tandarts

In 2019 was Iris voor het eerst actief bij de Haagse Tandarts. Inmiddels is ze een vertrouwd gezicht. Iris behaalde haar diploma in Amsterdam bij ACTA waarbij ze veel aandacht had voor kindertandheelkunde en patiënten met angst voor de tandarts. Naast het behandelen van patienten bij de Haagse Tandarts, doceert Iris aan de tandheelkundige opleiding bij ACTA.

Madelon van Oosterzee – Tandarts
Over de Haagse Tandarts

Puck Crombag – Tandarts

Puck studeerde in 2012 af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Al tijdens en ook na haar afstuderen heeft zij ervaring opgedaan bij mondzorgpraktijken met een specialisatie voor angstige patienten. Ze verhuisde vervolgens naar Suriname om naast haar werk in een algemene praktijk ook in het binnenland van Suriname primaire tandheelkundige zorg te bieden. Sinds zo’n vijf jaar is ze weer in Nederland werkzaam en versterkt ze ondermeer de praktijk van De Haagse Tandarts. Naast algemene tandheelkunde ligt haar affiniteit bij het behandelen van angstige patienten, uitvoeren van kleine chirugie en restauratieve tandheelkunde. Bovenal is haar drijfveer het bieden van goede tandheelkundige zorg.

Dana – Tandheelkundige

Dana werkt al meer dan zes jaar in de tandheelkunde, waarvan 4 jaar als tandarts in Lvviv, Oekraine (waar ze ook afstudeerde). In Nederland is ze in afwachting van haar BIG.  Inmiddels is ze een vaste kracht van het team van de Haagse tandarts. Ze heeft oog voor detail, is zeer precies in het verlenen van zorg en zet de patient met verve op nummer 1. Ze heeft veel ervaring in de restauratieve fase en is zeer specialistisch in het  het plaatsen van implantaten.  

Esther Koch - Tandartsassistente
Meta van der Geest – Tandartsassistente

Viola – Mondhygiëniste

Viola werkt al heel wat jaren in de mondzorg en helpt patienten met paro-problemen en tandvleesontstekingen. Zij is specialist in tandvlees gezond krijgen en gezond houden.

Liselotte – Paro-preventie assistente

Liselotte is Paro-preventie assistente en volledig gericht op preventie en het gezond krijgen en houden van uw gebit en tandvlees. Met hart voor goede zorg, voert Liselotte zeer professioneel behandelingen uit op het gebied van preventie en gebitsreininging, zoals: tandsteen verwijderen, sealen, afdrukken maken, noodkronen maken en plaatsen.

Over de Haagse Tandarts
Wij willen dat u zo veel mogelijk op uw gemak bent bij ons. Daarom hebben we aan u gedacht bij de inrichting van onze praktijk. Onder andere zijn er bij ons ontspannende attributen beschikbaar.

Jayna – Tandarts-assistente

Jayna werkt samen met de tandartsen om de zorg en behandelingen voor patienten zo goed en comfortabel mogelijk te laten verlopen. Ook zorgt zij achter de schermen voor de radaren die de praktijk laten draaien en is ze op de back office te vinden waar ze patienten helpt met voorlichting en het inplannen van afspraken.

Louise – Preventie-assistente

Louise werkt al jarenlang in de Haagse mondzorg. Naast het assisteren van de tandarts, richt ze zich op preventie: helpt bij het gezond houden van uw tandvlees, reinigt het gebit en geeft voorlichting om uw gebit actief te versterken.

Meta van der Geest – Tandartsassistente
Wij willen dat u zo veel mogelijk op uw gemak bent bij ons. Daarom hebben we aan u gedacht bij de inrichting van onze praktijk. Onder andere zijn er bij ons ontspannende attributen beschikbaar.

 Melissa – Tandarts-assistente

Melissa werkt als tandarts-assistente en is erop gericht om de patient zo optimaal mogelijk te begeleiden bij het bezoek aan onze praktijk. 

Esther – Tandarts-Assistente

Sinds 2004 werkt Esther in tandheelkunde als assistente, vanaf 2014 bij de Haagse Tandarts. De begeleiding van zowel patiënten zonder als patiënten met angst voor de tandarts geeft haar een voldaan gevoel.

Esther Koch - Tandartsassistente
Madelon van Oosterzee – Tandarts

Monique – Baliemedewerkster

Monique werkt sinds 2016 in de tandheelkunde als baliemedewerkster. Ze is professioneel puzzelaar: ze vindt het een sport om een zo goed mogelijke afsprakenreeks te plannen. Daarnaast staat ze patienten bij met raad en daad. U zult haar treffen bij binnenkomst en ook voor het maken van een afspraak kunt u bij haar terecht.

Kirsten – Balie/Tandarts-Assistente

Kirsten is al meer dan vijf jaar in de zorg werkzaam. Aan de balie staat Kirsten patienten bij met raad en daad bij vragen en ook met het inplannen van afspraken voor diverse behandelingen. Ook helpt ze patienten bij behandelingen. 

Esther Koch - Tandartsassistente

Is flossen nou goed of juist niet?

 In deze video legt onze tandarts Maaike Schutjes wat je het beste kunt doen om je gebit schoon te houden. (Tip: gebruik ragertjes!)