De Haagse Tandarts – een ijzersterk team!

Onze praktijk is overzichtelijk met een ijzersterk team van tandartsen, mondhygiënistes,
preventieassistentes, tandartsassistentes, een endodontoloog en een baliemedewerkster.

Maaike Schutjes – Tandarts

Inmiddels heb ik meer dan zeventien jaar praktijkervaring als tandarts. Al tijdens mijn studie wilde ik het mensen gemakkelijker maken om naar de tandarts te gaan. 

Daarom ging ik na mijn doctoraal door met de accreditatie Tandarts Angstbegeleiding bij Stichting Bijzondere Tandheelkunde (onderdeel van universitair opleidingscentrum ACTA in Amsterdam).

Sindsdien heb ik veel ervaring opgedaan met de behandeling van (extreem) angstige patiënten. Ik vind het heel fijn om mensen te helpen bij het overwinnen van hun angst.

Inge Holtkamp – Tandarts

Inge Holtkamp – Tandarts

Inge is een vertrouwd gezicht bij de Haagse Tandarts. Direct na haar afstuderen ging ze bij de Haagse Tandarts werken als tandarts. Tijdens haar studie heeft ze zich verdiept in het behandelen van angstige patiënten: zowel volwassenen als kinderen. Inmiddels jaren verder heeft Inge veel patiënten van hun angst afgeholpen en waaronder veel kinderen. Ze heeft veel affiniteit (en plezier) met kinderen die naar de tandarts gaan. Vandaar dat woensdag een van haar favoriete dagen is op de praktijk.  

Iris van der Zwan – Tandarts

In 2019 was Iris voor het eerst actief bij de Haagse Tandarts. Inmiddels is ze een vertrouwd gezicht. Iris behaalde haar diploma in Amsterdam bij ACTA waarbij ze veel aandacht had voor kindertandheelkunde en patiënten met angst voor de tandarts. 

Madelon van Oosterzee – Tandarts

Madelon van Oosterzee – Tandarts

Als tandarts behaalde Madelon haar diploma in Groningen en al sinds haar stage was ze onderdeel van het team bij de Haagse Tandarts. Madelon ziet het als topsport om het beste voor het gebit voor elkaar te krijgen. Samen met de assistentes en de patient werkt ze naar een mooi eindresultaat!  

Madelon van Oosterzee – Tandarts
Madelon van Oosterzee – Tandarts

Monique – Baliemedewerkster

Monique werkt sinds 2016 in de tandheelkunde als baliemedewerkster. Ze is professioneel puzzelaar: ze vindt het een sport om een zo goed mogelijke afsprakenreeks te plannen. Daarnaast staat ze patienten bij met raad en daad. U zult haar treffen bij binnenkomst en ook voor het maken van een afspraak kunt u bij haar terecht.

Meta – Tandartsassistente

Na jaren in de verpleging is tandheelkunde 10 jaar geleden de grote passie van Meta geworden. Het is voor haar weer elke dag topsport om uit te vinden, wat er voor nodig is of wat iemand nodig heeft om een behandeling succesvol te laten verlopen. “Dat mensen vertrouwen krijgen in wat er gebeurt en controle hebben over de gehele behandeling. En het lukt altijd, links om of rechts om, in meerdere zittingen of ineens. En dan de opluchting nadien te zien vind ik geweldig.”

Meta van der Geest – Tandartsassistente
Esther Koch - Tandartsassistente

Esther – Tandartsassistente

Sinds 2004 werkt Esther in tandheelkunde als assistente, vanaf 2014 bij de Haagse Tandarts. De begeleiding van zowel patiënten zonder als patiënten met angst voor de tandarts geeft haar een voldaan gevoel.

Marieke – Preventie/tandartsassistente

Marieke heeft al meer dan 17 jaar ervaring in de tandheelkunde. Zij assisteert de tandarts met een scherp oog voor detail en is een rustpunt voor menig patient. 

Meta van der Geest – Tandartsassistente
Meta van der Geest – Tandartsassistente

Shabona – Mondhygiëniste

Shabona heeft tijdens haar studie Mondzorgkunde geassisteerd bij de start van de praktijk. Inmiddels is zij al enige jaren enthousiast mondhygiëniste en behandelt ze patienten met parodontitis. 

Viola – Mondhygiëniste

Viola werkt al heel wat jaren in de mondzorg en helpt patienten met paro-problemen en tandvleesontstekingen. Zij is specialist in tandvlees gezond krijgen en gezond houden. 

Meta van der Geest – Tandartsassistente

Kimberley – Preventie-assistente

Kimberley werkt jarenlang in de mondzorg en is gericht op preventie: ze geeft voorlichting om uw gebit actief te versterken, is een kei in gebitsreiniging en helpt u als u wittere tanden en een stralende glimlach wilt. Ze is een van de aanspreekpunten voor het veilig bleken van tanden.

Louise – Preventie-assistente

Louise werkt al jarenlang in de Haagse mondzorg. Naast het assisteren van de tandarts, richt ze zich op preventie: helpt bij het gezond houden van uw tandvlees, reinigt het gebit en geeft voorlichting om uw gebit actief te versterken.

Meta van der Geest – Tandartsassistente

Kaylissa – Preventie-assistente

Kaylissa werkt en studeert in de mondzorg en is gericht op paro-preventie. Daarnaast helpt ze patienten van achter de balie met het maken van afspraken en beantwoorden van vragen. 

Is flossen nou goed of juist niet?

 In deze video legt onze tandarts Maaike Schutjes wat je het beste kunt doen om je gebit schoon te houden. (Tip: gebruik ragertjes!)