Voor volwassenen

Bij De Haagse Tandarts bieden we u een comfortabele behandeling met veel persoonlijke aandacht: voor zowel volwassenen, kinderen als angstige patiënten.

 

Naar de tandarts in Den Haag?

Bij de Haagse Tandarts krijgt u altijd uw eigen vertrouwde tandarts en duidelijke uitleg

Wij weten hoe belangrijk een vertrouwd gezicht voor u is als u in de stoel gaat zitten.  Ook uit oogpunt van comfort. Het is fijn als we al weten hoe u het liefst wordt behandeld of waar we rekening mee mogen houden. Daarom hebt u bij ons uw vaste tandarts, die alles zal doen om de behandeling voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Tijdens de behandeling leggen we u precies uit wat we gaan doen. Wilt u meekijken met een spiegel? Dat mag altijd. Misschien kunt u zich dan beter ontspannen. Wilt u juist liever niet weten wat er gebeurt en Netflix kijken tijdens de behandeling? Dat kan ook. U bepaalt mede hoe de behandeling het fijnst is.

We maken gebruik van handige hulpmiddelen die uw comfort verhogen. We leggen bijvoorbeeld een rubberen lapje over de tand of kies die we behandelen. Zo komt er geen water of slijpsel achterin uw mond terecht, waardoor u gewoon kunt slikken en uw tong bewegen.

U heeft veel regie over uw behandeling

Als patiënt bij de Haagse Tandarts mag u zelf aangeven wat u prettig vindt. Wilt u muziek luisteren? Neem gerust uw smartphone en oordopjes/koptelefoon mee. Wij hebben een tv-scherm aan het plafond hangen zodat u zelfs televisie kunt kijken als u wilt. U weet zelf het beste hoe u een tandartsbehandeling het beste kunt doorstaan. Daarom: vertel ons wat u wilt. Als het enigszins mogelijk is, dan mag het. Kortom, samen met u zorgen we ervoor dat de behandeling zo comfortabel en prettig mogelijk verloopt. 

Een goede verdoving

In deze tijd hoeft niemand onnodig pijn te lijden. Daarom hebben wij verschillende verdovingstechnieken in huis – en heel veel ervaring. In overleg met u kiezen we de verdoving die ervoor zorgt dat u zo min mogelijk van de behandeling merkt.

Als u een verdoving krijgt, beginnen we met een verdovingszalfje. Dit zorgt ervoor dat u het prikje niet of nauwelijks voelt. We wachten altijd met de behandeling totdat u echt niets meer kunt voelen. Dat controleren we met een koud watje tegen uw tand. Pas als u ons vertelt dat u de kou (dus ook pijn) niet meer kunt voelen, gaan wij aan de slag.