Voor patiënten

Bij De Haagse Tandarts bieden we u een comfortabele behandeling met veel persoonlijke aandacht: voor zowel volwassenen, kinderen als angstige patienten.

Voor volwassenen – Een gezond en mooi gebit

In onze praktijk doen we alle ‘gewone’ tandartsbehandelingen, zoals gebitscontrole, gebitsreiniging en het maken van vullingen. Maar ook voor kronen, implantaten, een wortelkanaalbehandeling en het trekken van kiezen staan onze tandartsen u bij. We besteden daarnaast ook veel zorg en aandacht aan preventie. Het team met mondhygiënistes en preventie-assistentes is hierin gespecialiseerd.

.. en we kunnen uw tanden ook nog mooier maken: Esthetische behandelingen zoals uw tanden bleken, witte vullingen plaatsen, facings op uw voortanden  aanbrengen. Zodat u straks (weer) een stralende lach kunt laten zien.

Voor kinderen – Wanneer met je kind naar de tandarts in Den Haag?

Het is fijn als kinderen al vroeg te leren om te gaan met gebitsverzorging. Neemt u daarom uw kind al vanaf 2 jaar mee naar De Haagse Tandarts. Vaak is dat zo rond het doorkomen van het eerste tandje. Uw kind kan dan al een beetje wennen aan het bezoek aan uw tandarts in Den Haag. Dat kan natuurlijk ook als u zelf voor controle langskomt. Wennen doen we natuurlijk spelenderwijs. Onze tandartsen hebben veel ervaring en affiniteit met het behandelen van kinderen. En bovenal: ze vinden het superleuk. 

Voor angstige patiënten – Bent u heel erg bang voor de tandarts?

U voelt zich liever niet opgejaagd. Logisch. Daarom zorgen wij dat uw bezoek aan uw tandarts in Den Haag heel rustig verloopt. Wij hebben de vragenlijst die u ons vooraf hebt toegestuurd bestudeerd, en weten dus wat uw wensen zijn of waar we rekening mee kunnen houden. Als u eenmaal bij ons aan tafel zit, nemen wij de tijd om die wensen stuk voor stuk met u door te nemen. Zo ontstaat het beste vertrekpunt voor een behandeling waarvoor u niet bang hoeft te zijn.