Wilt u een mooie lach met Invisalign in Den Haag?

We helpen graag met mooie en rechte tanden. Met ultradunne transparante beugeltjes kunnen we uw tanden corrigeren en rechtzetten.  Een onzichtbare beugel van Invisalign in Den Haag. U draagt daarmee een beugel die niemand opmerkt of ziet. Mooi en recht. Lees hieronder verder over Invisalign Den Haag.

Invisalign in Den Haag

Uw tanden laten corrigeren met een doorzichtige beugel Invisalign die niemand ziet

Hoe goed u uw tanden ook verzorgt, soms is het totaalplaatje toch niet naar uw zin. Bijvoorbeeld doordat uw tanden niet helemaal recht staan. Daar zou u iets aan willen doen, maar u ziet ertegen op om (weer) een vaste beugel te moeten dragen. 

Gelukkig kunt u nu uw tanden laten corrigeren met een doorzichtige beugel Invisalign die niemand ziet. 

Orthodontie met onzichtbare beugel van Invisalign

De innovatieve kunststof beugel van Invisalign wordt een aligner genoemd. Hij is vrijwel onzichtbaar, en dat is een heel verschil met de bekende metalen blokjesbeugel die je kent van de orthodontist. Toch stuurt een aligner uw tanden snel en zeker naar de juiste plek.

Een aligner van Invisalign heeft geen scherpe randjes waaraan u zich kunt bezeren. U kunt hem zo uit uw mond nemen. Dat is lekker gemakkelijk als u even iets wilt eten. Knapperig stokbrood of een frisse appel zijn dus geen enkel probleem als u een doorzichtige beugel draagt. 

Al geruime tijd biedt de Haagse Tandarts orthodontie met onzichtbare beugels (bijvoorbeeld van Airsmile), maar nu is de Haagse Tandarts ook provider van het meest geavanceerde onzichtbare beugel en alignersysteem ter wereld: Invisalign. Hiermee worden al meer dan twintig jaar – onopvallend – fantastische resultaten bereikt. Meer dan 10 miljoen mensen hebben succesvol hun tanden gecorrigeerd met een doorzichtbare beugel van Invisalign. Rechte tanden met een onzichtbare beugel van Invisalign kan nu ook in Den Haag bij de Haagse Tandarts.

Doorzichtige beugel Invisalign: gemakkelijk, onzichtbaar en effectief

Uw eerste stap op weg naar mooie, rechte tanden is een consult met een van onze tandartsen. Die maakt met een innovatieve en speciale intra-orale scanner van Invisalign een 3D-foto van uw gebied. Het is dus nièt meer nodig om voor orthodontie in gips te ‘happen’.

Aan de hand van het 3D-beeld bespreekt u met de tandarts uw wensen en de mogelijkheden. Daarna laat de tandarts in een fraaie animatie precies zien hoeveel mooier uw gezicht zal zijn na de correctie van uw gebit met een doorzichtige beugel. 

Vanzelfsprekend maken wij een helder behandelplan voor u. Als u daarmee instemt, worden de doorzichtige Invisalign-beugels exact op maat voor u gemaakt. Met de toptechnologie van Invisalign worden ook corrigerende vervolgsets geproduceerd. 

Tijdens de behandeling met de onzichtbare beugel

Ongeveer een week nadat u bent begonnen met het dragen van de eerste set, krijgt u van de tandarts nieuwe aligners met een iets gewijzigde stand. Er worden dus géén pijnlijke schroeven aangedraaid: u krijgt gewoon regelmatig nieuwe aligners die uw tanden steeds een stukje verder corrigeren. Totdat ze exact in de gewenste stand staan. Dat eindresultaat wordt meestal een stuk sneller bereikt dan met een metalen beugel. De voortgang kunt u eenvoudig bijhouden via de MyInvisalign app. 

 

Na de behandeling met de doorzichtige beugel

U kunt voluit lachen omdat uw tanden prachtig recht staan. Uw gebit zal nu ook minder slijten. En tanden die in het gelid staan, zijn ook gemakkelijker schoon te maken. Allemaal voordelen die u gemakkelijk bereikt met een doorzichtige beugel van Invisalign.

 

 

Ja, ik ben geïnteresseerd in een onzichtbare beugel!

inschrijven (contact-form-invisalign)
Geslacht *
Hoe heeft u ons gevonden?
Privacy *